fbpx Real Estate | H14 by Eaglestone Overslaan en naar de inhoud gaan

Keep it simple
Ask for excellence

 

Omgeving

Een sobere, tijdloze en niet ‘pronkerige’ architectuur

H14 wordt ontwikkeld aan de Hamoirlaan, in de hoger gelegen wijken van de gemeente Ukkel.

Dit emblematische project bevindt zich op enkele minuten van het Ter Kamerenbos en het Zoniënwoud en geeft u onmiddellijk toegang tot de mooiste groene zones van de Europese hoofdstad.

Dit intimistische project wordt een klein gebouw, bestaande uit 3 kernen met slechts 23 appartementen met een uitzonderlijke afwerking. Gebouwd op een zekere afstand van de Hamoirlaan, zijn de appartementen voorzien van brede terrassen en grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de majestueuze, honderdjarige bomen van het park en de omgeving.

Het project werd ontworpen door Archi 2000 architectenbureau in nauwe samenwerking met Eaglestone. Kenmerken zijn het eenvoudige, stijlvolle en verfijnde ontwerp en het subtiele evenwicht tussen de hoge kwaliteit van de woonruimten en gebruikte materialen en het invallende licht terwijl de natuurlijke kwaliteiten van het terrein en het binnenpark behouden blijven.

https://www.youtube.com/watch?v=KlPQgn_8i7k

Ontdek het milieu!

 

Ligging

Een rustgevende sfeer

De bereikbaarheid is optimaal. Het openbaar vervoer stopt vlakbij en via de grote lanen zijn de stations en luchthavens vlot bereikbaar, zonder de winkels van de Vert Chasseur, Fort Jaco en het Jacobsplein te vergeten.

Ledereen vindt er zijn gading. De rust van het Zoniënwoud en de vijvers van het Ter Kamerenbos blijven uitnodigen tot een rustgevende wandeling, tegelijk kan deze oase van rust omgevormd worden tot een uniek speelterrein.

Van golf tot hockey, via tennis, paardrijden en zwemmen … de sportfaciliteiten in de buurt zijn van hoog niveau en de standing die ze uitstralen, weerhoudt bepaalde lokale clubs er niet van om mee te spelen op het hoogste, nationale niveau. Dat geldt ook voor de scholen en universiteiten. De Europese school, het Lycée Français en de Vrije Universiteit van Brussel liggen op een afstand van slechts enkele minuten.

plan H14
  • Gare du midi 15min
  • Brussels airport 30min
  • Parijs 1h30
  • Londen 2h
  • Straatsburg 4h
  • Moskou 3h30
  • New-York 8h30
 
 

Appartementen

Een keuze, een prioriteit

Niets verstoort het uitzicht, in welke richting u ook kijkt. En als de avond valt, onderstreept en completeert de door Ignace Berten ontworpen verlichting de nachtelijke omgeving en de architectuur die ze begeleidt.

De voor onze tijd symbolische architectuur staat borg voor lumineuze appartementen met 1 kamer, 2 kamers en 3 kamers, met een verfijnde, luxueuze en eigentijdse afwerking.

2 Appartementen

1 Kamer van 76 tot 103m2

Vanaf 365.000€

17 appartements

2 Kamers van 123 tot 137m2

Vanaf 599.000€

4 Appartementen

3 Kamers van 168 tot 221m2

Vanaf 865.000€

Une vue apaisante

 

Afwerking

Een keuze, een prioriteit

Het esthetische ontwerp, de eigentijdse inrichting, de innoverende technologie, de keuze van de kwaliteitsmaterialen en de afwerking dragen bij tot de elegantie van het geheel.

 
 

Ask for Green

Respect voor het milieu

Bij het ontwerp van H14 lette Eaglestone vooral op het duurzame karakter van de projecten door extra aandacht te besteden aan de normen en innovaties op het gebied van het efficiënte gebruik van energie en de natuurlijk hulpbronnen.

Alle technieken en materialen werden met zorg gekozen zodat ze beantwoorden aan de strengste milieucriteria. Dat leidt tot appartementen die een belangrijke energiebesparing opleveren.

Er werd speciaal gelet op de thermische isolatie, wat resulteert in een van de beste K-waardes op de markt.

 

Contact

Wenst u meer informatie, gelieve dan dit formulier in te vullen. We zullen met plezier op al uw vragen antwoorden.

 

Partner agentschappen

Victoire

Uccle :
+32 (0)2 375 10 10
Woluwe:
+32 (0)2 777 15 10
immobilierneuf@victoire.be

Trevi

+32 (0)2 340 24 73
new@trevi.be